New In Chess magazine met Anish Giri voor alle deelnemers NK jeudgschaken 2016


newinchess_2015_8_x500Uitgeverij New In Chess sponsort dit jaar voor het eerst het NK jeugdschaken in Rotterdam. Alle nieuwe Nederlandse jeugdkampioenen krijgen als extra prijs een jaarabonnement op New In Chess magazine ter waarde van 100 euro. En alle overige deelnemers krijgen een halfjaarabonnement op de digitale editie van het schaaktijdschrift voor op hun smartphone of tablet ter waarde van 40 euro.

De deelnemers kunnen zich opgeven voor het gratis abonnenment bij de stand van New In Chess. IM David Miedema van New In Chess is aanwezig op de eerste en de laatste dag van het toernooi.

 

 

New In Chess is een Engelstalig schaaktijdschrift met abonnees in 116 landen. Anish Giri is vaste medewerker en schrijft in ieder nummer. Ook andere topspelers als Magnus Carlsen, Hou Yifan, Sergey Karjakin, Vishy Anand en Fabiano Caruana schrijven regelmatig voor het magazine en analyseren zelf hun partijen. In ieder nummer staan daarnaast vaste rubrieken met trainingsmateriaal dat ook heel geschikt is voor jeugdspelers: een bijzondere openingsvariant van Jeroen Bosch, schaakpatronen van Arthur van de Oudeweetering, uitleg over het middenspel van Judit Polgar, over strategie van Parimarjan Negi en tactiek van de Rus Maxim Notkin.

newinchess_2016_1_x500

 


You may also like...