Tot ziens!

Het zit er op! Als persdienst hebben we een fantastische week gehad met een mooi product. We merkten dat de verhalen en bulletins flink werden gelezen, goed om te horen dat het gewaardeerd werd. De geprinte exemplaren waren zo weg en vonden we ook niet meer terug aan het eind van de dag, en toen een digitaal bulletin even op zich liet wachten kwamen er gelijk bezorgde berichten. Mooi dus.

Tsja…. En dan dat toernooiboek. Vorig jaar hebben we het beloofd, maar zijn we er door allerlei zaken niet aan toegekomen. Dat vinden we zelf ook jammer, dus we beloven beterschap. Dit jaar komt er echt één, en natuurlijk mag iedereen meehelpen. Indien je leuke verslagen hebt, mail ze ons gerust op pers@pathena.nl . Hetzelfde geldt voor bijzondere of mooie foto’s. We hebben al heel veel foto’s, maar voor bijzondere foto’s hebben we altijd plek.

Als toernooiorganisatie willen we jullie natuurlijk ook vragen om de enquête van de schaakbond in te vullen. Dit geeft niet alleen de schaakbond, maar ook ons waardevolle informatie. Uiteraard horen we graag complimenten, maar nog liever horen we feedback. Wat kan er beter, wat moet er veran­deren, wat kunnen we nog beter doen? Wij horen het graag op nk@pathena.nl!

Rest ons iedereen te bedanken. Allereerst alle vrijwilligers die dit toernooi tot een soepel lopend evenement hebben gemaakt. Daarnaast alle spelers. Wat een mooie partijen, spanning en sensatie hebben we gezien. Ook willen wij alle aanwezige ouders en begeleiders bedanken. Mooi om te zien hoe jullie meeleven, meedoen en de schakers ondersteunen. Ook alle deelnemers en begeleiders van de side events hartelijk dank. Heel veel basisschooljeugd heeft zich hier laten zien. De hockeyers bij de clinic van Nick Schilder, Het Grand Prix-toernooi voor jeugd, het Pathena Young Selections-toer­nooi en uiteraard de deelnemers van ons eerste Pathena Open Toernooi. Tot slot alle bezoekers! We hebben er heel wat gezien en wij zijn er erg blij mee. Dank allemaal!

Wellicht tot volgend jaar?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>